Zjistit dostupnost ONLINE
Příjezd:
Odjezd:

Vychutnejte si dovolenou plnými doušky v apartmánech a chatkách Eder , kde se vám ráno před očima rozprostře Lipno. Oplocená zahrada s dětským hřištěm, 250 metrů k přehradě a restaurace přímo pod nosem – bezvadné místo pro rodiny s dětmi, skupinky a rybáře. Ideální také pro zimní pobyty.

Apartmány a chatky s úžasným výhledem na Lipno


Apartmány pro 7 až 8 osob, chatky pro 4 až 5 lidí, zahrada 7 000 m2

Hltejte Lipno po celou dobu strávenou v našich chatkách a apartmánech s velkou zahradou. Zažijete ranní rozbřesk nad přehradou i večerní tajemný západ Slunce nad hladinou. Vše jako na podnosu z restaurace, chatek i apartmánů. Užijte si Šumavu v celém svém půvabu.

Pro váš pohodový pobyt máme přichystané 2 prostorné apartmány a 6 velkých chatek s wifi připojením, kde se komfortně zabydlí velké rodiny, party rybářů a třeba celé fotbalové mužstvo. V každé jednotce najdete sociální zařízení, kuchyňku . Venku zahradu s dětským hřištěm, skluzavkou a pískovištěm, grilovací dům, ohniště a spoustu místa pro hry všeho druhu.

Dopřejte si na Lipně domácí pohodu. Postaráme se, abyste se u nás cítili jako doma a užili si každou minutu v chatkách, apartmánech, na zahradě a na výletech po okolí.

Penzion EDER najdete 250 metrů od Lipenské přehrady v obci Hůrka , mezi městečky Horní Planá a Černá v Pošumaví.

Ubytování s Lipnem na dohled

APARTMÁNY PRO 2 RODINY

Jste nerozluční a chcete vzít na dokonalou dovolenou na Lipně celé své rodiny? Právě pro vás jsme vybudovali 2 velkorysé apartmány s plnou výbavou. Do každého se vejdou 2 rodiny a ještě zbude místo. Prožijte společnou dovolenou, která zůstane ve vašich vzpomínkách.

CHATKY V ZAHRADĚ

Nasnídejte se ráno před chatkou s rodinou pod zastřešenou terasou s Lipnem před očima . Vyvalte se na trávník a chytejte bronz od rána do večera. Ugrilujte si k obědu rybu, nebo kus masa. Pinkněte si volejbal, zahrajte si fotbal. Na naší zahradě prožijete chvíle pohody.

RESTAURACE V AREÁLU

Všechny apartmány jsou vybaveny kuchyňskou linkou, ale pokud se vám nechce na hrnec ani sáhnout, zajděte si vedle do prima restaurace. Posedíte si na terase s výhledem na Lipno , od snídaně, přes oběd až po večeři. Tady se vaří jako u maminky.

DĚTEM PRO RADOST

Vypusťte děti do obří oplocené zahrady. Nechte je volně pobíhat po trávě třeba celý den, zablbnout si na pískovišti, skluzavce a dětském hřišti. V klidu se naobědváte, získáte čas, načerpáte energii na výlety ve člunech po Lipně, na kole po Šumavě.

OBKLÍČENI PŘÍRODOU

Hůrka, Horní Planá a okolí jsou vyhledávanou lokalitou díky atraktivnosti přehrady Lipno a nedotčené šumavské krajiny. Buďte v centru, ubytujte se v našich chatkách a apartmánech. Do každého koutu krajiny se dostanete snadno pěšky, na kole, autem, vlakem i autobusem.

MOŘE LETNÍCH AKTIVIT

Objeďte celé Lipno na kole, procházejte se po šumavských kopcích, dělejte, co se vám zlíbí. Kolem je nespočetně aktivit, které si najdou každého: adrenalinové aktivity, in-line bruslení, rybaření, houbaření, koupačky, wellness, golf, projížďky na koních… zkrátka vše.

PRIMA ZÁBAVA V ZIMĚ

Zalyžujte si ve ski areálech Hochficht, Kramolín… Projeďte běžky ve stopách kolem Hůrky a Horní Plané. Vyzvěte na souboj nejdelší bruslařskou dráhu na Lipně. V zimě si Šumavu užijete naplno a v našich chatkách a apartmánech se rozhodně třást nebudete.

PŮJČOVNA MOTOROVÝCH ČLUNŮ

Poznejte lipenskou přehradu z její vodní hladiny. Pro naše hosty půjčujeme motorové čluny se slevou 10 %. Uvidíte, že prohánět se silou několika koní proti vlnám, či objevovat tajemná zákoutí Lipna je velice zábavné. Zvedněte kotvy, odplouváme.

CHATKY V ZAHRADĚ

Nasnídejte se ráno před chatkou s rodinou pod zastřešenou terasou s Lipnem před očima. Vyvalte se na trávník a chytejte bronz od rána do večera. Ugrilujte si k obědu rybu, nebo kus masa. Pinkněte si volejbal, zahrajte si fotbal. Na naší zahradě prožijete chvíle pohody.

PŮJČOVNA SPORTOVNÍHO VYBAVENÍ

Dopřejte si všechny možné aktivity na Lipně a nechte svoje vybavení doma. Půjčujeme horská kola pro dospělé a děti, vozíky za kolo, koloběžky, in-line brusle a k tomu vše potřebné. S námi se na Lipně vyblbne celá rodina.

Kontaktujte nás


Adresa

Hůrka 20, Horní Planá, 38226 ...

Apartmány a bungalov

info@penzioneder.cz

+420 602 664 620

Pošlete nám zprávu


Image